Kendők

Kendők

A divatos sálak és kendők nem mennek ki a divatból. Ezek a remek kiegészítők nem hiányozhatnak egyetlen ruhásszekrényből sem.

Körkendőnek vagy körsálaknak hívjuk azokat a kendőket, sálakat, melyek formája kör alakú. Ennél a kiképzésnél a kendő két vége össze van varrva, ezért a fejünket belebújtatva tudjuk magunkra ölteni. Egy gondosan kiválaszt...

A divatos sálak és kendők nem mennek ki a divatból. Ezek a remek kiegészítők nem hiányozhatnak egyetlen ruhásszekrényből sem.

Körkendőnek vagy körsálaknak hívjuk azokat a kendőket, sálakat, melyek formája kör alakú. Ennél a kiképzésnél a kendő két vége össze van varrva, ezért a fejünket belebújtatva tudjuk magunkra ölteni. Egy gondosan kiválasztott kendő, legyen akár körkendő, háromszög-, vagy téglalap alakú, különleges dísze lehet öltözködésünknek.

Elegáns kendők és sálak

Kínálatunkban megtalálhatóak háromszög alakú, téglalap alakú, pareo, valamint körkendők, hogy a választás még egyszerűbb és gyorsabb legyen. 

Biztosak vagyunk benne, hogy értékelni fogja minőséges termékeinket és ha tanácsra lenne szüksége, nyugodtan lépjen kapcsolatba velünk, mi nagyon szívesen segítünk.

Több információ megjelenítése

Alkategóriák

  • Téglalap alakú kendők

    Válasszon egyedi ajándékot szeretteidnek! Kínálatunkban található selyem és pamut kendő nemcsak divatos kiegészítő lehet, de kiváló ajándék ötlet is. Az eleganciát nagyban meghatározza az anyag, amiből a teglalap alakú kendő, sál készül. Kendőink anyaga 50% pamut és 50% selyem, így nemcsak kényelmesek, de rendkívül mutatósak is. Használhatja akár derékba megkötve is. 

    Tipp: Akasztók a kendőkre, hogy mindegyik egy helyen legyen

  • Négyzet alakú kendők
Fő árnyalat
Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 4 a 4 tételből
Megjelenítve 1 – 4 a 4 tételből