GARANTÁLT kézbesítés Karácsonyig: Azon termékeknél, amelyek RAKTÁRON vannak és 2018.12.14 18:00 óráig megrendelésre kerülnek, biztosítani tudjuk a kiszállítást Karácsonyig. Azon termékeknél, amelyek GYÁRTÓNÁL KÉSZLETEN vannak és 2018.12.7 18:00 óráig megrendelésre kerülnek, biztosítani tudjuk a kiszállítást Karácsonyig.

×

Kendők

Leértékelések

Kendők

A divatos sálak és kendők nem mennek ki a divatból. Ezek a remek kiegészítők nem hiányozhatnak egyetlen ruhásszekrényből sem.

Körkendőnek vagy körsálaknak hívjuk azokat a kendőket, sálakat, melyek formája kör alakú. Ennél a kiképzésnél a kendő két vége össze van varrva, ezért a fejünket belebújtatva tudjuk magunkra ölteni. Egy gondosan kiválaszt...

A divatos sálak és kendők nem mennek ki a divatból. Ezek a remek kiegészítők nem hiányozhatnak egyetlen ruhásszekrényből sem.

Körkendőnek vagy körsálaknak hívjuk azokat a kendőket, sálakat, melyek formája kör alakú. Ennél a kiképzésnél a kendő két vége össze van varrva, ezért a fejünket belebújtatva tudjuk magunkra ölteni. Egy gondosan kiválasztott kendő, legyen akár körkendő, háromszög-, vagy téglalap alakú, különleges dísze lehet öltözködésünknek.

Elegáns kendők és sálak

Kínálatunkban megtalálhatóak háromszög alakú, téglalap alakú, pareo, valamint körkendők, hogy a választás még egyszerűbb és gyorsabb legyen. 

Biztosak vagyunk benne, hogy értékelni fogja minőséges termékeinket és ha tanácsra lenne szüksége, nyugodtan lépjen kapcsolatba velünk, mi nagyon szívesen segítünk.

Több információ megjelenítése

Alkategóriák

Fő árnyalat
Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 3 a 3 tételből
Megjelenítve 1 – 3 a 3 tételből