GARANTÁLT kézbesítés Karácsonyig: Azon termékeknél, amelyek RAKTÁRON vannak és 2018.12.14 18:00 óráig megrendelésre kerülnek, biztosítani tudjuk a kiszállítást Karácsonyig. Azon termékeknél, amelyek GYÁRTÓNÁL KÉSZLETEN vannak és 2018.12.7 18:00 óráig megrendelésre kerülnek, biztosítani tudjuk a kiszállítást Karácsonyig.

×

Illatosítók

Leértékelések

Illatosítók

Kedveli a természet és a gyümölcsök illatát? Szeretne egy jó minőségű diffúzort, illatos gyertyát vagy inkább illóolajat? Szívesen kipróbálná az aromaterápiát? Vagy csak egy hatékony légfrissítőre van szüksége? A lehető legjobb helyen jár, csak ki kell választania a megfelelőt!  

Alkategóriák

 • Gyertyák

  Hozzon létre otthononában családias légkört. Illatos és illatmentes gyertyáink meghitt hangulatot varázsolnak pár órára. Különböző illatokkal, színekben, formákban és méretekben kaphatóak.

  Illatos gyertyák

  Illatos gyertyáink segítenek megalkotni a tökéletesen pihentető és illatos atmoszférát  otthonában. Egy szép gyertya bármilyen lakást gyönyörűen fel tud díszíteni. Szereti a fahéj illatát? Esetleg a levendulát részesíti előnyben? Kínálatunkban gondoskodtunk arról, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet. 

  Nagyon közkedvelt teamécseseink hosszú, akár 6 órás égési idejének köszönhetően egész este élvezheti a gyertyafényt. Önmagában vagy üvegpoharas mécses utántöltésére egyaránt használható. Garantáltan meghitt hangulatot varázsol otthonába. 

  Az üveges gyertyáink is nagyon népszerűek, mivel nem csak az illatuk csodálatos, de dekorációként is fantasztikusan szolgálnak.

 • Illatos füstölők

  Kedveli az aromaterápiát, vagy csak hallott róla és szeretné kipróbálni? Közvetlenül a gyártóktól beszereztünk mindent, amire szüksége lesz. 

  Ha jól megválasztjuk az illatokat akkor rövid időn belül ellazult, meditatív állapot hozható létre. A levendula megnyugtat, a citromfű aromája pedig felpezsdít. 

  Füstölők története

  A füstölőket már ősidők óta mindenféle nép használja. A hinduk otthonaikban és a templomokban égetik a füstölőket már ősidőktől kezdve. A legkorábbi füstölőket az arab kereskedők terjesztették el Ázsiában, melyek a Dél-Arábiában és Szomáliában honos Boswellia sacra nevű cserje gyantájából készültek.  
  A füstölőnek sok jótékony hatása ismert. Illatosítják, tisztítják a szoba levegőjét, valamint pozitív gondolatokkal, felfrissülő energiával töltik be a helységet.

  Hogyan készülnek a füstölők?

  A maszala füstölő fő alapanyaga fapor, amit összegyúrnak természetes olajakkal, mézzel és hasonló termlkekkel. Az így kapott masszát dolgozzák fel a bambuszcsíkokra. A maszala füstölőt arról ismerhetjük fel, hogy a fekete helyett inkább barnás vagy vöröses színű, pörög róla az illatos fapor.

 • Diffúzorok

  Egy minőségi diffúzor tökéletes választás mindazok számára, akik szeretik, ha otthonukban állandóan friss illat uralkodik. A modern diffúzorok képesek nagyon hatékonyan adagolni az illatot, hogy az ne legyen túl intenzív, de mindig friss illat töltse be a házat.

  Töltse meg az otthonodat a pálcás légfrissítők nyújtotta természetes frissességgel. Előnyei, hogy nincs szükség elemekre, vagy áramra. Elég csak a kivánt helyre tenni és a kellemes illatot körbejárják majd otthonának minden sarkát.

 • Aromalámpák

  Kedveli az aromaterápiát, vagy csak hallott róla és szeretné Ön is kipróbálni? Közvetlenül a gyártóktól szereztünk be minőségi aromalámpákat, melyekre szüksége lesz! Használhatjuk aromaterápiához, illóolajok párologtatására, illatosításhoz, légfrissítéshez vagy akár lakásdekorációként.

  Az aromalámpa aljába helyezett mécses felmelegíti a vizet, és a meleg hatására a víz és az illóolaj párologni kezd. Különféle meditációknál, vagy után szintén hasznos lehet az aromalámpa, vagy a nagyon népszerű illatos füstölők is. 

  Kínálatunkban megtalálhatóak még az illatos gyertyák is, melyek segítenek megalkotni a tökéletesen pihentető és illatos atmoszférát  otthonában. Egy szép gyertya bármilyen lakást gyönyörűen fel tud díszíteni.

  Nálunk garantáltan mindent a legalacsonyabb áron tud megvásárolni, örömet okozva ezzel nemcsak sajét magának, hanem szerettei számára is. 

 • Gyertyatartók

  Vigyen egy kis fényt az otthonába stílusos mécsestartókkal vagy lámpásokkal.  Bármikor kellemes hangultatot teremthet otthonodban, a hét bármelyik napján. Tökéletesen illenek bele az általunk kínált illatos és illatmentes teamécsesek.  

  Kedveli az aromaterápiát, vagy csak hallott róla és szeretné Ön is kipróbálni? Közvetlenül a gyártóktól szereztünk be minőségi aromalámpákat, melyekre szüksége lesz! Használhatjuk aromaterápiához, illóolajok párologtatására, illatosításhoz, légfrissítéshez vagy akár lakásdekorációként.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 72 a 85 tételből
Megjelenítve 1 – 72 a 85 tételből