Jöjjön és nézze meg ÚJDONSÁGAINKAT a webáruházunkban, ahol mindenki talál számára megfelelőt! >>> Kattintson ide.

×

Frottír lepedők

Frottír lepedők

frottír lepedők puhaságát, melegségét és nedvszívó képességét csak kevés anyag képes felülmúlni. A lepedők előnye a tartós szín, így nem fog önnel előfordulni, hogy mosás után a lepedő megfakul. Miért olyan közkedvelt? A frottír gumis lepedő  szépen nyúlik, így kisebb-nagyobb matracra is jól illeszthető, gyorsan szárad és vasalást sem igényel....

frottír lepedők puhaságát, melegségét és nedvszívó képességét csak kevés anyag képes felülmúlni. A lepedők előnye a tartós szín, így nem fog önnel előfordulni, hogy mosás után a lepedő megfakul. Miért olyan közkedvelt? A frottír gumis lepedő  szépen nyúlik, így kisebb-nagyobb matracra is jól illeszthető, gyorsan szárad és vasalást sem igényel. 

Frottír lepedő 90x200cm-től 220x200cm-ig

Hogy megkönnyítsük Önnek a választást, rendelkezésre bocsájtottunk egy filtert, amelynek segítségével könnyedén tud válogatni a színek és a méretek között, így garantáltan megtalálja majd az Ön számára legmegfelelőbbet, legyen szó akár egyszemélyes-, vagy akár franciaágyról.

A klasszikus lepedőket kedvelőkről sem felejtkeztünk el, nálunk Ők is megtalálják a számukra legmegfelelőbbet. 

Lepje meg magát és szeretteit akár egy gyönyörű ágyneműhuzat szettel is. 

Több információ megjelenítése
Méret
Fő árnyalat
Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 1 1 tételből
 • Megvásárolta 50 ügyfelünk. Jelenleg 2 ügyfelünk nézi.
  3 725 Ft 4 543 Ft -18% Raktáron
  AKCIÓ

  Gumis lepedő. Aki valóban szereti a minőségi anyagokat, annak biztosan van otthon frottír termék. Puhaságát, melegségét és nedvszívó képességét csak kevés anyag képes felülmúlni. A lepedők előnye a tartós szín, így nem fog önnel előfordulni, hogy mosás után a lepedő megfakul. 

  Választható 1x Méret
  3 725 Ft 4 543 Ft -18%
  Választható 1x Méret
  Elérhetőségek megjeleítése
  Kedvezmény!
  Utolsó darab raktáron
Megjelenítve 1 – 1 1 tételből