Mega Végkiárusítási akciónk pénteken 6.30.2017 22:00-kor befejeződik, ne szalassza el a lehetőséget! Tekintse meg kínálatunkat >>>

×

Lepedők

Jersey és frottír gumis lepedők rengeteg színben és méretben, gyermekek részére is. Kiváló minőségű lepedőink megvédik a matracot az esetleges szennyeződésektől, növelik élettartamát, és kényelmes pihenést biztosítanak. A széles méret- és színválasztékunknak köszönhetően az ágyneműhöz és a szoba színvilágához is mindenki talál számára megfelelőt...

Jersey és frottír gumis lepedők rengeteg színben és méretben, gyermekek részére is. Kiváló minőségű lepedőink megvédik a matracot az esetleges szennyeződésektől, növelik élettartamát, és kényelmes pihenést biztosítanak. A széles méret- és színválasztékunknak köszönhetően az ágyneműhöz és a szoba színvilágához is mindenki talál számára megfelelőt. 

Nálunk megtalálhatóak a rendkívül kedvelt gumis lepedő is, amely rugalmas szélének köszönhetően tökéletesen illeszkedik a vastagabb matracokhoz is.

Hogy megkönnyítsük Önnek a választást, rendelkezésre bocsájtottunk egy filtert, amelynek segítségével könnyedén tud válogatni a színek és a méretek között, így garantáltan megtalálja majd az Ön számára legmegfelelőbbet. Kínálatunkban megtalálhatóak lepedők, egy-, vagy kérszemélyes franciaágyra is, a méretek egészen 90x200cm-től 220x200cm-ig terjednek. (További méretek - 140x200 cm, 160x200 cm vagy 180x200 cm)

Gumis lepedők

A 100% pamut jersey lepedőt azonnal megkedveli a lágy és légáteresztő tulajdonságai miatt. Előnye, hogy karbantartása egyszerű, valamint a lepedők szélei gumival vannak ellátva, hogy tökéletesen illeszkedjenek a matrachoz.

A frottír lepedők puhaságát, melegségét és nedvszívó képességét csak kevés anyag képes felülmúlni. A lepedők előnye a tartós szín, így nem fog önnel előfordulni, hogy mosás után a lepedő megfakul. A frottír gumis lepedő  szépen nyúlik, így kisebb-nagyobb matracra is jól illeszthető.

Több információ megjelenítése

KATALÓG

Méret
Felületi kivitelezés
Fő árnyalat

Alkategóriák

 • Jersey lepedők

  A 100% pamut jersey lepedőt azonnal megkedveli a lágy és légáteresztő tulajdonságai miatt. Előnye, hogy karbantartása egyszerű, vasalást nem igényel, valamint a lepedők szélei gumival vannak ellátva, hogy tökéletesen illeszkedjenek a matrachoz. 

  Kiváló minőségű lepedőink megvédik a matracot az esetleges szennyeződésektől, növelik élettartamát, és kényelmes pihenést biztosítanak. A széles méret- és színválasztékunknak köszönhetően az ágyneműhöz és a szoba színvilágához is mindenki talál számára megfelelőt.

  Garantálja a kellemes és puha tapintást, és rendkívül gyengéden bánik az érzékeny bőrrel, így gyerekek számára is alkalmas. Jól szellőziktartós és hosszú élettartamú, nem csoda, hogy mindenki egyik nagy kedvence. 

  Jersey lepedő 90x200 cm-től 220x200 cm-ig

  Hogy megkönnyítsük Önnek a választást, rendelkezésre bocsájtottunk egy filtert, amelynek segítségével könnyedén tud válogatni a színek és a méretek között, így garantáltan megtalálja majd az Ön számára legmegfelelőbbet. Ha további segítségre lenne szüksége, nyugodtan jelezzen nekünk, mi nagyon szívesen segítünk Önnek. 

  Tipp: Ha egy melegebb, szintén nyúlós, gumis matracra lenne szüksége, tekintse meg frottír lepedőinket

 • Frottír lepedők

  frottír lepedők puhaságát, melegségét és nedvszívó képességét csak kevés anyag képes felülmúlni. A lepedők előnye a tartós szín, így nem fog önnel előfordulni, hogy mosás után a lepedő megfakul. Miért olyan közkedvelt? A frottír gumis lepedő  szépen nyúlik, így kisebb-nagyobb matracra is jól illeszthető, gyorsan szárad és vasalást sem igényel. 

  Frottír lepedő 90x200cm-től 220x200cm-ig

  Hogy megkönnyítsük Önnek a választást, rendelkezésre bocsájtottunk egy filtert, amelynek segítségével könnyedén tud válogatni a színek és a méretek között, így garantáltan megtalálja majd az Ön számára legmegfelelőbbet, legyen szó akár egyszemélyes-, vagy akár franciaágyról.

  A klasszikus lepedőket kedvelőkről sem felejtkeztünk el, nálunk Ők is megtalálják a számukra legmegfelelőbbet. 

  Lepje meg magát és szeretteit akár egy gyönyörű ágyneműhuzat szettel is. 

 • Klasszikus lepedők

  Klasszikus, gumi nélküli lepedők 90x200 cm méretű matracra széles színválasztékbanHogy megkönnyítsük Önnek a választást, rendelkezésre bocsájtottunk egy filtert, amelynek segítségével könnyedén tud válogatni a színek között, így garantáltan megtalálja majd az Ön számára legmegfelelőbbet. A hagyományos lepedők előnye, hogy nem bolyhosodnak, valamint bőrbarát, formatartó anyagból készülnek.

  Ha szereti a gumis lepedőket, tekintse meg jersey lepedő kínálatunkat. 

 • Gyermek lepedők

  Minőségi lepedők 100% pamutból széles színválasztékban. A lepedők gumis szegéllyel vannak ellátva így a lepedő biztonságos rögzítése könnyen megoldható. Kiváló minőségű lepedőink megvédik a matracot az esetleges szennyeződésektől, növelik élettartamát, és kényelmes pihenést biztosítanak. széles színválasztékunknak köszönhetően az ágyneműhöz és a szoba színvilágához is mindenki talál számára megfelelőt. 

  Lepedők 70x140cm

  100% elasztikus pamut anyagú, körben gumis jersey lepedők széles színválasztékban. Mintás ágyneműhuzatainkkal pedig könnyedén változtathatja mesebeli birodalommá a gyerekszobát.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 32 a 32 tételből
Megjelenítve 1 – 32 a 32 tételből