GARANTÁLT kézbesítés Karácsonyig: Azon termékeknél, amelyek RAKTÁRON vannak és 2018.12.14 18:00 óráig megrendelésre kerülnek, biztosítani tudjuk a kiszállítást Karácsonyig. Azon termékeknél, amelyek GYÁRTÓNÁL KÉSZLETEN vannak és 2018.12.7 18:00 óráig megrendelésre kerülnek, biztosítani tudjuk a kiszállítást Karácsonyig.

×

Kesztyűk

Kesztyűk

Nincs is annál rosszabb érzés, mikor télen majd megfagy a kezünk. A téli, meleg kesztyűk nem csak a séták közben tartják melegen kezünket, de elengedhetetlenek hógolyózásnál, szánkózásnál és téli kirándulásoknál egyaránt. Kínálatunkban megtalálható az egyre divatosabb a pompomos sapka is, ami régebben főleg a gyerekek viselete volt, de manapság ...

Nincs is annál rosszabb érzés, mikor télen majd megfagy a kezünk. A téli, meleg kesztyűk nem csak a séták közben tartják melegen kezünket, de elengedhetetlenek hógolyózásnál, szánkózásnál és téli kirándulásoknál egyaránt. Kínálatunkban megtalálható az egyre divatosabb a pompomos sapka is, ami régebben főleg a gyerekek viselete volt, de manapság már egyre több felnőtt hordja előszeretettel.

Női téli kesztyűk

A női kesztyűk remek kiegészítők révén rettentően jól öltöztetnek. Kínálatunkban megtalálhatóak a közkedvelt fleece-, gyapjú- és pamut kesztyűk is. Ne felejtkezzünk el a másik legnépszerűbb téli kiegészítőről sem, amely nem más, mint a női téli sapka. 

Férfi téli kesztyű

Ez a visszafogott színű férfi kesztyű bármilyen összeállításhoz illik. A fleece vagy kasmír kesztyű tökéletesen alkalmas hideg napokra, mivel puha, meleg anyagának köszönhetően melegen tartják a kezeket. 

Gyermek téli kesztyű

Gyermek kesztyűink megfelelően védik a legkisebbek kezét, amely így a szabadban történő játék során is száraz és meleg marad. Bársonyosan puha téli kesztyűink minden kisgyermek számára elengedhetetlen kellék. 

Több információ megjelenítése

Alkategóriák

  • Férfi kesztyűk

    Ez a visszafogott színű férfi kesztyű bármilyen összeállításhoz illik. A fleece vagy kasmír kesztyű tökéletesen alkalmas hideg napokra, mivel puha, meleg anyagának köszönhetően melegen tartják a kezeket.

    Tekintse meg férfi sál kínálatunkat is, ahol többek között elegáns és praktikus téli sálak találhatóak meg. 

  • Gyermek kesztyűk

    Gyermek kesztyűink megfelelően védik a legkisebbek kezét, amely így a szabadban történő játék során is száraz és meleg marad. Bársonyosan puha téli kesztyűink minden kisgyermek számára elengedhetetlen kellék. Kínálatunkban megtalálhatóak színes, egyszínű kesztyűk is sok színárnyalatban és mintában. Tökéletes kiegészítői lehetnek a nagyon közkedvelt gyermek sapkáknak is. 

Anyag összetétel
Fő árnyalat
Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 5 a 5 tételből
Megjelenítve 1 – 5 a 5 tételből