Jöjjön és nézze meg ÚJDONSÁGAINKAT a webáruházunkban, ahol mindenki talál számára megfelelőt! >>> Kattintson ide.

×

Dzsemek és lekvárok

Leértékelések

Dzsemek és lekvárok

Hideg lekváros pirítós a tökéletes reggeli - A kutatások bebizonyították, hogy a lekvár a kihűlt toaston a legjobb. Nagyon fontos, hogy minnél több gyümölcsöt, vagy gyümölcsből készült terméket fogyasszunk, mivel a gyümölcsökben alapvető nyomelemek, ásványi anyagok, növényi színanyagok, elemi rostok találhatóak, amelyek rendkívül fontosak az emb...

Hideg lekváros pirítós a tökéletes reggeli - A kutatások bebizonyították, hogy a lekvár a kihűlt toaston a legjobb. Nagyon fontos, hogy minnél több gyümölcsöt, vagy gyümölcsből készült terméket fogyasszunk, mivel a gyümölcsökben alapvető nyomelemek, ásványi anyagok, növényi színanyagok, elemi rostok találhatóak, amelyek rendkívül fontosak az emberi szervezet számára. 

A cseh Gresík kizárólag olyan lekvárokat és dzsemeket készít, amelyekben a gyümölcsök cseh termelőktől származnak, valamint termékikre jellemző a magas gyümölcs- és alacsony hozzáadott cukortartalom. A különleges minőségű lekvárok tartósítását a hőkezelés és a besűrítés együttes hatása biztosítja.

A kínálatunkban található lekvárokat teheti például süteménybe, de kenyérre kenve is finom, reggelire, uzsonnára.

Több információ megjelenítése
Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 9 a 9 tételből
Megjelenítve 1 – 9 a 9 tételből