Mosogatás

Leértékelések

Mosogatás

mosogatás az a házimunka, amit a legtöbb ember nem kedvel. Manapság viszont már rengeteg olyan termék áll rendelkezésünkre, amelyek megkönnyítik ezt a feladatot. Valaki a gépi mosogatást, van aki a hagyományos kézi mosogatást részesíti előnyben, abban azonban mindenki egyetért, hogy nemszabad a maradék ételt a tányéron hosszú ideig hagyni, miv...

mosogatás az a házimunka, amit a legtöbb ember nem kedvel. Manapság viszont már rengeteg olyan termék áll rendelkezésünkre, amelyek megkönnyítik ezt a feladatot. Valaki a gépi mosogatást, van aki a hagyományos kézi mosogatást részesíti előnyben, abban azonban mindenki egyetért, hogy nemszabad a maradék ételt a tányéron hosszú ideig hagyni, mivel ez megduplázza majd a munkát. 

Ha azok közé tartozik, akik a kézi mosogatást szeretik, a kínálatunkban mindent megtalál amire szüksége lehet. A Jar és a különféle mosogató szivacsok kétség kívül a legpopulárisabb termékek közé tartoznak. 

A mosogatógépeknél először nagy az invesztíció, de sokan állítják, hogy ez rövid időn belül megtérül. A mososgatógép tabletta milliónyi mikrorészecskéje mélyen behatol az odaégett szennyeződésekbe és feloldja azokat, így nem marad más, csak a ragyogóan tiszta edények.

Több információ megjelenítése

Alkategóriák

 • Kézi mosogatás

  A kínálatunkban megtalálható termékekkel könnyen és problémamentesen fog a mosogatás menni. Mindenki jól ismeri már a Jar és Dr. House termékeit. 

  A takarékosság ellenére a legtöbben fontosnak tartják az edények előáztatását, ami viszont időt és vizet is igényel. A Jar 60 éve a kutatás-fejlesztésben látja a megoldást és figyel a vásárlói igényeire is. Ennek köszönhetően a legújabb Jar-ral a mosogatás egyszerűbb és költséghatékonyabb. A mosogató szivacsok is kétség kívül a legpopulárisabb termékek közé tartoznak. 

  A mosogatógép tabletta ragyogó tisztaságot és csillogást nyújt, akár rövid programon is. Véd az üvegkorrózió ellen, így hosszú ideig tartó csillogást és védelmet biztosít poharainak minden mosás után.  

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 1 1 tételből
 • Megvásárolta 26 ügyfelünk. Jelenleg 3 ügyfelünk nézi.
  645 Ft En stock

  Vigyél egy kis eredetiséget otthonod konyhai eszközeibe és tedd egyedivévé lakásod a People mosogatókefével! PVC-ből készült. K...

   
  645 Ft
  50+ darab gyártónál készleten az EU-ban
Megjelenítve 1 – 1 1 tételből