Jöjjön és nézze meg ÚJDONSÁGAINKAT a webáruházunkban, ahol mindenki talál számára megfelelőt! >>> Kattintson ide.

×

Mosogatás

Mosogatás

mosogatás az a házimunka, amit a legtöbb ember nem kedvel. Manapság viszont már rengeteg olyan termék áll rendelkezésünkre, amelyek megkönnyítik ezt a feladatot. Valaki a gépi mosogatást, van aki a hagyományos kézi mosogatást részesíti előnyben, abban azonban mindenki egyetért, hogy nemszabad a maradék ételt a tányéron hosszú ideig hagyni, miv...

mosogatás az a házimunka, amit a legtöbb ember nem kedvel. Manapság viszont már rengeteg olyan termék áll rendelkezésünkre, amelyek megkönnyítik ezt a feladatot. Valaki a gépi mosogatást, van aki a hagyományos kézi mosogatást részesíti előnyben, abban azonban mindenki egyetért, hogy nemszabad a maradék ételt a tányéron hosszú ideig hagyni, mivel ez megduplázza majd a munkát. 

Ha azok közé tartozik, akik a kézi mosogatást szeretik, a kínálatunkban mindent megtalál amire szüksége lehet. A Jar és a különféle mosogató szivacsok kétség kívül a legpopulárisabb termékek közé tartoznak. 

A mosogatógépeknél először nagy az invesztíció, de sokan állítják, hogy ez rövid időn belül megtérül. A mososgatógép tabletta milliónyi mikrorészecskéje mélyen behatol az odaégett szennyeződésekbe és feloldja azokat, így nem marad más, csak a ragyogóan tiszta edények.

Több információ megjelenítése

Alkategóriák

  • Kézi mosogatás

    A kínálatunkban megtalálható termékekkel könnyen és problémamentesen fog a mosogatás menni. Mindenki jól ismeri már a Jar és Dr. House termékeit. 

    A takarékosság ellenére a legtöbben fontosnak tartják az edények előáztatását, ami viszont időt és vizet is igényel. A Jar 60 éve a kutatás-fejlesztésben látja a megoldást és figyel a vásárlói igényeire is. Ennek köszönhetően a legújabb Jar-ral a mosogatás egyszerűbb és költséghatékonyabb. A mosogató szivacsok is kétség kívül a legpopulárisabb termékek közé tartoznak. 

    A mosogatógép tabletta ragyogó tisztaságot és csillogást nyújt, akár rövid programon is. Véd az üvegkorrózió ellen, így hosszú ideig tartó csillogást és védelmet biztosít poharainak minden mosás után.  

  • Termékek mosogatógéphez

    Amennyiben hatékonyságra vágyunk, az utolsó dolog, amit szeretnénk, hogy kétszer kelljen elindítani a mosogatógépet az ételfoltok vagy a kimaradt edények miatt. A mosogatógép hatékony működéséhez adjunk egy adag Finish gépi öblítőszert a tablettához, mely leöblíti a maradékot és segít megelőzni a vízfoltokat, miközben védelmet nyújtó filmréteget von az edények köré a ragyogó eredményért. Többé nem lesz rá szükség, hogy poharainkat alapos vizsgálat alá vessük, és a száradási idő felgyorsulásának köszönhetően azonnal kipakolhatjuk az edényeket a mosogatógépből.

Gyártó
Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 4 a 4 tételből
Megjelenítve 1 – 4 a 4 tételből