GARANTÁLT kézbesítés Karácsonyig: Azon termékeknél, amelyek RAKTÁRON vannak és 2018.12.14 18:00 óráig megrendelésre kerülnek, biztosítani tudjuk a kiszállítást Karácsonyig. Azon termékeknél, amelyek GYÁRTÓNÁL KÉSZLETEN vannak és 2018.12.7 18:00 óráig megrendelésre kerülnek, biztosítani tudjuk a kiszállítást Karácsonyig.

×

Testápolás

Leértékelések

Testápolás

Manapság már rengeteg testápolási termék közül választhatunk személyes higiénénk és egészségünk fenntartásához. Ápoljuk tetőtől talpig testünket, hogy frissnek, üdének és egészségesnek érezhessük magunkat. 

Mi mindennel törődjünk?

hidratálás minden bőrtípus számára nagyon fontos. A rugalmasság és a nedvességtartalom elvesztésével a bőr felület...

Manapság már rengeteg testápolási termék közül választhatunk személyes higiénénk és egészségünk fenntartásához. Ápoljuk tetőtől talpig testünket, hogy frissnek, üdének és egészségesnek érezhessük magunkat. 

Mi mindennel törődjünk?

hidratálás minden bőrtípus számára nagyon fontos. A rugalmasság és a nedvességtartalom elvesztésével a bőr felületén ráncok alalkulhatnak ki. Egy jó testápoló pillanatok alatt kiiktatja a kellemetlen, húzódó érzést és finom tapintású, selymesen puha eredmény garantál. 

A tusfürdő és szappan kíméletesen tisztítja és ápolja bőrét a mindennapok során. dezodorok  hosszan tartó védelmet nyújtanak a kellemetlen testszagok ellen.

Az ajakbalzsamok krémes, nagyon kellemes érzést biztosítanak viselőjének egész nap. Gyorsan regenerálja táplálja, nyugtatja és hosszantartóan hidratálja, védi a száraz vagy kicserepesedett ajkakat. 

Több információ megjelenítése

Alkategóriák

 • Testápolók

  száraz, irritált bőr egy nagyon gyakori probléma. Testünk első védelmi rendszere a bőr, amely legnagyobb méretű emberi szerv. Egy saját védelmi rendszerrel rendelkezik, amely a napsugárzás káros hatásaival szembeni védelmet szolgálja. Egy felnőtt ember átlagosan kb. 20 percet tölthet el a napon annélkül, hogy leégne.

  Egy jó testápoló segít újjáépíteni a bőr nedvességgátját, és védelmet nyújt a bőr kiszáradását okozó környezeti károsodással szemben és segít felfrissíteni és hidratálni a bőrt, így szebb megjelenést biztosít.

  Arcbőrünk nap, mint nap számtalan külső hatásnak van kitéve, ezért nem árt gondoskodni róla egy jó minőségű arckrémmel

  Kinálatnkban megtalálhatóak minőségi természetes krémek gyógynövény és gyümölcs kivonattal, melyek nagyon jól hidratálják a bőrt, és könnyen felszívódnak. Csakis a legjobb testápoló termékeket igyekszünk beszerezni közvetlenül a gyártóktól.

 • Tusfürdők

  Tusfürdők friss illatokkal, melyek feltöltenek új energiával . Csak ki kell választania a megfelelőt! Egy jó tusfürdő felfrissít és emellett segít megtartani bőre természetes nedvességét. 

  hidratálás minden bőrtípus számára nagyon fontos. A rugalmasság és a nedvességtartalom elvesztésével a bőr felületén ráncok alalkulhatnak ki. Egy jó testápoló pillanatok alatt kiiktatja a kellemetlen, húzódó érzést és finom tapintású, selymesen puha eredmény garantál. 

 • Tusfürdők 2in1
 • Olajak
 • Dezodorok

  A dezodorok hosszú időre biztoítják a frissesség érzetét és hosszan tartó védelmet nyújtanak a kellemetlen testszagok ellen. Egy jól kiválasztott izzadásgátló dezodoráló termék akár 48 órán át tartó frissességet és magabiztosságot nyújthat. 

  A kínálatunkban csakis a legminőségesebb termékek találhatóak meg. Itt van például a Rexona, vagy Old Spice, egy elragadó illattal, kizárólag férfiak számára. Izzadásgátló gél stift egész napon át frissességet nyújt. Könnyen kezelhető, elforgatható minitárcsás stift applikátorral. Egy jó tusfürdő pedig felfrissít és emellett segít megtartani bőre természetes nedvességét. 

 • Bőrápolás

  Az arctisztítás a kulcsa az eredményes arcápolásnak, ilyenkor bőrfelszínről eltávolítjuk a szennyeződéseket. Akár használ make-upot a mindennapokon, akár nem, az egészséges bőr eléréséhez minden nap meg kell tisztítania az arcát. Izzadtság, por és smink rakódik egész nap a bőrre, amit el kell távolítani lefekvés előtt.

  Egy arctejes vagy arctonikos vattakorong segítségével gyorsan ésegyszerűen eltávolítható a smink, vagy bármilyen szennyeződés. 

  A kínálatunkban található arctisztító kendők könnyen és kíméletesen tisztítják a bőrt, valamint hatóanyagaik késleltetik a bőr kiszáradását.

 • Szájápolás

  Az ajakbalzsamok krémes, nagyon kellemes érzést biztosítanak viselőjének egész nap. Gyorsan regenerálja táplálja, nyugtatja és hosszantartóan hidratálja, védi a száraz vagy kicserepesedett ajkakat. 

  A száraz, repedezett ajkak kialakulása megelőzhető korai és gyakori balzsamozással. A cserepes száj ellen sokat tehet egy kis odafigyeléssel és törődéssel. 

 • Körömápolás

  A szép köröm fontos része az ápolt megjelenésnek. Termékeinkkel körme egészséges, erős és ragyogó megjelenést nyernek. 

  A körömlemosó gyorsan, biztonságosan és könnyen segít eltávolítani a festékek maradványait. 

  TippAz ajakbalzsamok krémes, nagyon kellemes érzést biztosítanak viselőjének egész nap. Gyorsan regenerálja táplálja, nyugtatja és hosszantartóan hidratálja, védi a száraz vagy kicserepesedett ajkakat. 

 • Lábápolás
Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 61 a 61 tételből
Megjelenítve 1 – 61 a 61 tételből