Hajápolás

Leértékelések

Hajápolás

Az egészséges és szép haj kulcsa a megfelelő hajápolás, ezért használjon a hajtípusának megfelelő hajápoló termékeket. Nagyon fontos, hogy mindig a mosás gyakoriságnak, a haj- és bőrtípusnak megfelelő sampont és balzsamot kell választani. A samponoknál figyelni kell a mennyiségre, ezért jobb, ha hígítva használjuk, és alaposan kiöblítjük a hajsz...

Az egészséges és szép haj kulcsa a megfelelő hajápolás, ezért használjon a hajtípusának megfelelő hajápoló termékeket. Nagyon fontos, hogy mindig a mosás gyakoriságnak, a haj- és bőrtípusnak megfelelő sampont és balzsamot kell választani. A samponoknál figyelni kell a mennyiségre, ezért jobb, ha hígítva használjuk, és alaposan kiöblítjük a hajszálak közül.

Kínálatunkban olyan ismert márkák is megtalálhatóak, mint például: Syoss, Palmolive, Schauma, Head&Shoulders, Fructis, Gliss Kur és még sok más.

hajbalzsam extra gondoskodást nyújt a hajának. Fényessé, selymessé és könnyen kifésülhetővé varázsolja a legmakacsabb hajkoronát is.

Szinte minden fürdőben lapul valahol egy flakon hajlakk, mely védi a haformáját széltől, nedvességtől és napsugárzástól, tartást, ragyogást nyújt és más hajformázó termékek hatásosságát erősíti. 

A hajhab és a folyékony hajformázó termékek csak kis mértékben különböznek egymástól. A dúsító hajhab keratin és polimer tartalmával növeli a haj tömegét, ugyanakkor hullámos hajnál lezárja a hajpikkelyeket, így a hajszálak jobban megőrzik nedvességüket.

A férfiaknál nagyon kedvel hajzselé megszilárdul, miután felviszi a hajra, így olyan frizurákhoz ajánlott, ahol ez a merev, kicsit fényes hatás a cél.

Több információ megjelenítése

Alkategóriák

 • Samponok

  haj fontos szerepet játszik mindannyiunk életében. A hajápolás egyik elengedhetetlen kelléke kétségkívül a sampon. A rendkívül széles körű samponválasztékból mindenki találhat magának olyan gyengéd, pH-semleges, kíméletesen tisztító sampont, amivel a minden napos hajmosás nem jelent problémát. Kínálatunkban olyan ismert márkák is megtalálhatóak, mint például: Syoss, Palmolive, Schauma, Head&Shoulders, Fructis, Gliss Kur és még sok más.

  Hajápoló balzsammal a hajmosást követő fésülés már nem árthat a hajnak. Ha a lemezkék rendezetten állnak, a haj fényes és egészséges, de ha megsérülnek töredezett és fénytelen lesz.A kiváló minőségű hajbalzsam pl. Syoss használata legyen az alap hajápolás része, így megőrizheti hajának selymes simaságát, fényét és egészségét.

  Milyen samponok találhatóak nálunk?

  • hajhullás ellen
  • korpásodás ellen
  • frissítő
  • regeneráló
  • tápláló
  • sampon festett hajra

  A hajápolásra fordított idő és energia garantáltan többszörösen megtérül.

 • Hajbalzsamok

  Fontos, hogy a hajbalzsam a mindennapi hajápolás szerves részét alkossa. A hajbalzsam amellett, hogy könnyen fésülhetővé teszi a hajat, erősíti a szerkezetét is. 

  Balzsam vagy kondícionáló?

  A leggyengébb hatása a kondicionálónak van.  Általában nem egy konkrét hajproblémát oldanak meg, hanem általánosságban véve javítják a haj állapotát. Fő funkciójuk a haj pH-jának visszaállítása, ezzel selymessé és fényessé téve a hajszálakat; a haj erősítése, vitaminnal való feltöltése. 

  A balzsamokból elég egy diónyit a tenyérbe tenni és gyengéden belemasszírozni a hajszálakba. A hajöblítést is alaposan kell elvégezni,  mert a hajszálakon maradt balzsam elnehezíti és merevvé teheti azt.  

 • Hajfestékek

  legtöbb nő az életében legalább egyszer kipróbál valamilyen, a sajátjától eltérő hajszínt. A megfelelő hajfesték kiválasztásával tartós, jó fedőképességű, természetes hajszín nyerhető. A Syoss es Schwarzkopf termékei igazán gyönyörű, ragyogó és vibráló hajszínt varázsolnak az Ön számára

  Syoss hajfestékek

  Professzionális minőségű tartós hajfesték színintenzív pigmentkeverékkel a gazdag, hosszantartó hajszínért és szalonminőségű színeredményért. 

  A SYOSS hajfestékek egyedisége az innovatív, nagy pontossággal összeállított hajfesték formulája, színintenzív pigmentkeverékkel. Az árnyalatok professzionális színkódolása lehetővé teszi a színtónus egyénileg történő, és mégis pontos meghatározását. A SYOSS árnyalatkódok 2-3 számból képzett számkombinációkból állnak. A kötőjel előtti szám az árnyalat színmélységét jelöli, hogy mennyire sötét vagy világos az árnyalat színeredménye. A kötőjel utáni számok a színirányt mutatják, ahol a kötőjel utáni első számjegy az elsődleges, míg a második számjegy a mellék színhatásra utal.

  Schwarzkopf Palette hajfesték

  A több, mint 40 éves szakértelemmel rendelkező Palette hajfesték család alkotói az illetékesek a hajszínek terén, nők millióinak bizalmát nyerték el idáig.

  A Palette Instensive Color Creme hajfesték Lángoló vörösök kollekciójában az árnyalatok hihetetlenül hosszantartó színeredményt biztosít. A formula mélyen behatol a hajba, miközben a haj szerkezetébe zárja az intenzív festék pigmenteket, ezzel biztosítva a fantasztikus ragyogást. A vörös hajszínfokozó segíti a szín beépülését mélyen a haj rétegeibe a hosszantartó élénk vörös színért. A gazdag ápoló hajbalzsam keratin komplex-szel intenzív ápoló hatást nyújt hajfestés után. Haja még több ápolásban részesül. Erősebb, lágyabb haj és pazar ragyogás.

   

 • Hajlakkok

  A hajlakk erősíti és teltebbé teszi a hajat. A haj fő alkotórészét, a keratint tartalmazó formula észlelhetően teltebb hajat eredményez és védi a kiszáradástól. Hosszantartó hatást biztosít, nem ragad és könnyen kifésülhető lesz tőle a haj akár egész napos használat után is. A jó minőségű hajlakk akár 24 órán át tartó megbízható, ultra erős tartást ad és megőrzi a frizura rugalmasságát.

  Használat után válassza a legjobb samponok és balzsamok egyikét a kínálatunkból. Nagyon fontos, hogy mindig a mosás gyakoriságnak, a haj- és bőrtípusnak megfelelő terméket válasszon.

 • Hajzselé

  Manapság hajformázás pontosan olyan része a férfiak napi rutinjának, mint az ápolt testszőrzet. A könnyen formázhatóság érdekében érdemes hajzselét használni. A vizes hatású zseléknek köszönhetően nem ragad a haj, és nem utolsó sorban természetes hatást biztosítanak.

  A hajzselé nem ajánlatos a hosszú hajra, mert azt merevvé, és nehezen formázhatóvá teszi. A hajápolás elengedhetetlen része a hajmosás is, tekintse meg sampon és balzsam kínálatunkat is.  hajbalzsam amellett, hogy könnyen fésülhetővé teszi a hajat, erősíti a szerkezetét is. 

  hajlakk erősíti és teltebbé teszi a hajat. A haj fő alkotórészét, a keratint tartalmazó formula észlelhetően teltebb hajat eredményez és védi a kiszáradástól. Hosszantartó hatást biztosít, nem ragad és könnyen kifésülhető lesz tőle a haj akár egész napos használat után is.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 54 a 436 tételből
Megjelenítve 1 – 54 a 436 tételből