Jöjjön és nézze meg ÚJDONSÁGAINKAT a webáruházunkban, ahol mindenki talál számára megfelelőt! >>> Kattintson ide.

×

Fürdőhabok

Fürdőhabok

Kényeztesse magát fürdő termékeinkkel egy hosszú nap után. Finoman simogatóan ápolják és védőréteggel vonják be bőrét és az illatuk is magával ragadó.

Egy jó fürdő nemcsak pihentet, hanem éltet, erőt ad, és attól függően, hogy mit teszünk a vízbe, gyógyító, méregtelenítő és testápoló hatása is lehet. A levendula fürdőolaj nyugtató, stresszoldó h...

Kényeztesse magát fürdő termékeinkkel egy hosszú nap után. Finoman simogatóan ápolják és védőréteggel vonják be bőrét és az illatuk is magával ragadó.

Egy jó fürdő nemcsak pihentet, hanem éltet, erőt ad, és attól függően, hogy mit teszünk a vízbe, gyógyító, méregtelenítő és testápoló hatása is lehet. A levendula fürdőolaj nyugtató, stresszoldó hatású, így segíti az egészséges alvást.

Tipp: Próbálja ki fürdésnél a Gresík gyógynövényeit , így a növények hatóanyagai belekerülnek a fürdővízbe.

Több információ megjelenítése

Alkategóriák

 • Fürdősók

  A fürdősó jótékony hatással van a kondícióra, a szépségre és hozzájárul a test és a lélek egyensúlyához. A sónak relaxációs és nyugtató hatása van, enyhíti az izomfáradást, tisztítja és élénkíti a bőrt, s egyúttal eltávolítja belőle a szennyeződéseket, a felesleges zsírokat és káros anyagokat. 

  Kínálatunkban fürdősó többféle illatban és kiszerelésben kapható, amelyek között mindenki megtalálja a neki legjobban tetszőt és az igényeinek leginkább megfelelőt.

 • Fürdőhabok

  A fürdőhabok gyengéd összetétele egy krémes habot képez, mely felerősíti a fürdés élményét. Engedje el magát és hagyja, hogy magával ragadjon illatuk. Intenzív bőrápolást szolgáló készítmények, amelyek különböző gyógynövénykivonatokat is tartalmazhatnak.

  A fürdősó jótékony hatással van a kondícióra, a szépségre és hozzájárul a test és a lélek egyensúlyához. A sónak relaxációs és nyugtató hatása van, enyhíti az izomfáradást, tisztítja és élénkíti a bőrt, s egyúttal eltávolítja belőle a szennyeződéseket, a felesleges zsírokat és káros anyagokat. 

  Tipp: Próbálja ki fürdésnél a Gresík gyógynövényeit , így a növények hatóanyagai belekerülnek a fürdővízbe.

 • Gyógynövények fürdővízbe

  A fürdővízbe tett gyógynövények hatóanyagait a bőr felszívja, sőt mi több az egészségügyi panaszokból való kilábalást a fürdés közben a fürdő légterébe került gyógynövény részecskék belélegzése is segíti.

  A tölgyfakéreg főzetét például leggyakrabban fürdő és borogatás formájában alkalmazzák a nedvező bőrbetegségek, a lábizzadás, az aranyér és a szájüregi gyulladások esetén.

  A zabszalma fürdő jótékony hatású, mivel biokémiailag ható sókat tartalmaz (pl. kálisókat, kovasavat, sósavat, stb.)

  Ha további segítségre van szüksége a megfelelő termék kiválasztásánal, forduljanak hozzánk bizalommal és mi nagyon szívesen segítünk Önnek.

 • Szivacsok

  A szivacsok minden fürdőszoba elengedhetetlen kellékei. Használja szappannal vagy tusfürdővel

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 22 a 22 tételből
Megjelenítve 1 – 22 a 22 tételből