Jöjjön és nézze meg ÚJDONSÁGAINKAT a webáruházunkban, ahol mindenki talál számára megfelelőt! >>> Kattintson ide.

×

Fogkrémek

Leértékelések

Fogkrémek

Tiszta fogak, friss lehelet és egészséges íny, minderről gondoskodnak fogkrémeink, hiszen ez a csábító mosoly titka.

A fogkrémek használatának elsődleges célja, hogy a fogak hozzáférhető felszíneit fogkefe segítségével tisztítsa. A fogszuvasodás a legelterjedtebb népbetegség, megelőzéséhez a fluoridtartalmú fogkrémeket ajánlják. A fluoridtartalm...

Tiszta fogak, friss lehelet és egészséges íny, minderről gondoskodnak fogkrémeink, hiszen ez a csábító mosoly titka.

A fogkrémek használatának elsődleges célja, hogy a fogak hozzáférhető felszíneit fogkefe segítségével tisztítsa. A fogszuvasodás a legelterjedtebb népbetegség, megelőzéséhez a fluoridtartalmú fogkrémeket ajánlják. A fluoridtartalmú fogkrémek alkalmazása 3 éves kortól ajánlott, mert ekkor a gyermek már nem nyeli le kellő gyakorlat után a fogkrémet.

Bár a fogzománc  a test leginkább mineralizált és legkeményebb anyaga, de még ez az erős védelem is meg tud bomlani, elsősorban a táplálkozási és fogápolási szokásaink miatt, aminek következményei az érzékenység, később akár szuvasodás is lehetnek.

Segítségünkre vannak még a szájvizek, ami a fogak és a száj higiéniáját szolgáló folyadék, valamint a jól kiválasztott fogkefékMegfelelő fogkefe használatával fogai tisztábbak és természetesen fehérebbek lesznek. Válassz on Ön is a különböző színű és keménységű fogkefék közül, melyeket közvetlenül a gyártótól hozunk el Önnek.

Több információ megjelenítése
Gyártó
Űrtartalom
Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 4 a 4 tételből
Megjelenítve 1 – 4 a 4 tételből